Dreamer's Crossing

Anna Homler – vlastní melodický, fonetický jazyk, hračky 
Michael Delia – mbiry a strunné nástroje vlastní výroby
Fabio Turchetti – italskou lidovou hudbou a jazzem ovlivněné organetto
Jaroslav Koran – nástroje a perkuse vlastní výroby vytvářející jediněčný zvuk

Čtyři eklektičtí improvizátoři se premiérově setkají v srdci Evropy a propojí rozmanité hudební styly a vlivy.

Anna Homler je visuální umělkyně, performerka a vokalistka žijící a pracující v Los Angeles. Svou tvorbu již představila po celém světě. Její vystoupení spojují hudbu, mluvené slovo, instalace i intermedia do alternativního jazyka, který rozšiřuje možnosti významů a komunikace. S citlivostí, která je jak starobylá tak post-moderní, stírá hranice mezi slovy a hudbou.

Michael Delia je umělec/ hudebník, jehož práce zahrnuje širokou škálu oborů a médií: obrazy, sochy, instalace a zvukové umění, stejně jako hudební vystoupení. V současné době žije střídavě v New Jersey a v Praze.
Po studiu Michael žil a pracoval v New Yorkua vytvářel sochy z nalezených předmětů, které byly inspirovány minimalismem a africkým uměním. Zvuk se stal součástí jeho instalací, když začal tvořit vlastní hudební nástroje a objekty. V roce 1992 odjel do Československa, kde se podílel na prvním sympoziu v Plasech a zde začala jeho spolupráce s českými umělci a hudebníky, která pokračuje až do současnosti.
Michael Delia hrál a spolupracoval s umělci či hudebníci jako jsou: Anna Homler, Jaroslav a Michal Kořán, (Orloj Snivců), Martin Janíček, TomᚠŽižka, Anges kutas (Mamapapa), Petr Nikl, Miloš Vojtěchovský, Martin Alaçam, Jennifer de Felice, Angelica Castello Antonio della Marina, Al Margolis, Phill Niblock ... a mnoho dalších.

Jaroslav Kořán se zabývá tvorbou v oblasti fotografie, hudby, videa a grafiky, jejímž hlavním společným znakem je improvizace, řízená náhoda a využívání neobvyklých materiálů a technik. Do roku1990 se živil fotografií, poté zejména hudbou a grafikou, dnes pravidelně spolupracuje jako hudebník, skladatel a zvukový designer na různých divadelních, filmových, tanečních a výstavních projektech.
Hraje na různé bicí nástroje včetně vlastního nástroje Orloj snivců.

Fabio Turchetti je multi-instrumentalista (akordeon, Bandoneon, kytara a zpěv) a skladatel.
Je spoluautorem "Notes on the edge. Conversations on the Danube about roots, borders and music"(Effige, Milano 2012) a autor knihy "In the forest. 53 travel and music notes" (Apostrofo, Cremona 2013).
Kromě vystupování v Itálii, cestoval Fabio po celém světě jako sólový hráč i jako aranžér, skladatel, producent, zpěvák a harmonikář s italskou skupinou "Khaossia".
Je zakladatelem a producentem CPC, nahrávací společnosti se zaměřením na hudební tradice jeho rodného města Cremona. Od roku 1989 natočil více než 20 alb, některé z nich u významných značek jako Sony, a také získal několik ocenění.
Fabio vystudoval hudební obory na univerzitě v Bologni, konzervatoři ve Florencii a specializoval se na výuku hudby na univerzitě v Pavii. Zabýval se hudbou na Kubě, studoval hru na akordeon, flamencovou kytaru ve městě Cordoba, a hru na Bandoneon v Buenos Aires.