AVA kolektiv

PLAST live (NONA, Bastl Instruments)
Noc se ponese v duchu rituálu, místy soustředěného a hypnotického, jindy výbušného a extatického. Brněnský producent a dj Plast si nejlépe rozumí s modulárním syntetizátorem a drum machines. Taky aby ne, když působí v Bastl Instruments a NONA Records. Jako dj má v Brně pověst nekorunovaného prince temného techna. Ve svých živých setech však dává více prostoru experimentu v podobě pozvolného, pomalu se rozvíjejícího pohybu, prchavé, místy oscilující motoriky a atmosferických pulsujících dronových ploch. 

TATRATANK live (AVA)
Půlnoc otevře Tatratank svou hybridní směsí futuristické tribální elektroniky čerpající z field recordings, juku, glitche nebo techna. Ukázka pochází z jeho debutového EP pro bratislavský label Exitab. Andrej Nechaj, který za projektem stojí, je mj. čtvrtinou kmenového hudebního projektu AVA Moving Spaces, kterým celý večer odstartujeme.


SUN DRUGS dj set (AVA, NONA, Sky To Speak)
Hypnotické polyrytmie a kaleidoskopický tribální groove s příměsí psychedelie, to jsou dj sety Matěje Kotoučka aka Sky to Speak, jdnoho z kmenových členů AVA.

https://soundcloud.com/plast-1
https://soundcloud.com/tatratank
https://www.mixcloud.com/skytospeak/
http://soundcloud.com/sky-to-speak